Inschrijving derde Zevenstar Bier Brouw wedstrijd

Middenhof aanzicht buitenDonderdag 28 januari is de inschrijvingen gestart voor deelname aan de 3e Zevenstar Bier Brouw wedstrijd. Deze inschrijving vond plaats in restaurant Boerderij de Middenhof, Duetlaan 1 in Nieuwegein. In het eetcafé – ’t Voorhuis – van de boerderij werden onder het genot van een Zevenstar Schavuit biertje, de spelregels van de wedstrijd uitgelegd. De amateur/thuisbrouwers hebben tot 28 april 2016 de tijd om een heerlijk amber bier te brouwen. De keuring van het bier geschiedt vervolgens op zaterdag 30 april aanstaande door keurmeesters van het Bier Keurmeesters Gilde.

Op dinsdag 3 mei te 20.00 uur wordt de winnaar van deze wedstrijd in Boerderij de Middenhof bekend gemaakt. Daarna zal van de winnaar 1000 liter bier gebrouwen worden en in de diverse winkel te koop worden aangeboden.

Al met al weer een geslaagde Zevenstar avond in Boerderij de Middenhof in Nieuwegein, de plek waar je ook heerlijk kunt eten in zowel het eetcafé ’t Voorhuis, als in de bistro ’t Zomerhuis en het pannenkoeken restaurant de Deel. Natuurlijk hebben zij, naast de gebruikelijke standaard bieren  ook  ons streekbier Zevenstar Blond als Zevenstar Schavuit.

Mocht u nog belangstelling hebben om deel te nemen aan de wedstrijd, dan kunt u, als u inwoner bent van de gemeente Nieuwegein of als u lid bent van het Zevenstar Bier Brouwers Gilde, zich opgeven via info@Zevenstar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *