Onze Bieren

 

 

Zevenstar Geynse Witte

Een lekkere Duitse Weizen bier. Heerlijk in de zomer en de rest van het jaar lekker koel te drinken bij de BBQ, bij vlees op de plaat of gewoon omdat het lekker is. Zoetig en iets bitter 5,0% alcohol.

 

Zevenstar Honing Blond 

Een geurig fruitig Blond bier met een frisse geur van sinasappel. Het heeft tevens een lichte smaak van honing wat het geheel aan het eind een heerlijke afdronk geeft. 5,8 % alcohol.

 

Zevenstar ’n Nieuw Geijntje

Dit Saison bier is een helder dorstlessend bier met een grote schuimkraag. De fruitige tonen domineren het aroma. De toevoeging van verschillende kruiden en specerijen, waaronder citroengras en ster anijs zorgen voor een complexe fruitige smaak. Dir bier nodigt uit om een heerlijk zomers gevoel te krijgen. 6,2 % alcohol.

 

Zevenstar IPA

Een tongstrelend fris en fruitig bier met een krachtige smaak en door de verschillende hopsoorten met een bitter fluweelzachte afdronk. 6,5% alcohol

 

Zevenstar Schavuit

Een heerlijk Quadrupel bier. Het is een zwaar donker bier met een mooi aroma, fruitig, moutig en goed met caramel gezoet. Dit bier is een krachtig en sterk bier, je zou het kunnen drinken als limonade, daarom de naam Schavuit.  9,4 % alcohol.

 

Zevenstar Dikke Jutse

Een heerlijk dubbelbok bier. Het is een diep rood gekleurd bier met daarin een lekker bittertje, moutig van smaak en iets gezoet. en een afdronk met een typisch Belgische abdij gevoel.   8,1 % alcohol