Onze Bieren

 

Zevenstar Honing Blond 

Een geurig fruitig blond bier met een frisse geur van sinasappel. Het heeft tevens een lichte smaak van honing wat het geheel aan het eind een heerlijke afdronk geeft. 5,8 % alcohol.

Zevenstar Schavuit

Een zwaar donker bier met een mooi aroma, fruitig, moutig en goed met caramel gezoet. Dit bier is een krachtig en sterk bier, je zou het kunnen drinken als limonade, daarom de naam Schavuit. Een heerlijk Quadrupel bier. 9,4 % alcohol.

Zevenstar Dikke Jutse

Een diep rood gekleurd bier met daarin een lekker bittertje, moutig van smaak en iets gezoet. en een afdronk met een typisch Belgische abdij gevoel.  8,1 % alcohol

Zevenstar Geynse Witte

Een heerlijke Duitse Weizen bier. Heerlijk in de zomer en de rest van het jaar lekker koel te drinken bij de BBQ, bij vlees op de plaat of gewoon omdat het lekker is. Zoetig en iets bitter 5,0% alcohol.

Zevenstar Jutphaasje  (Uit de productie)

Een laagdrempelig en goed doordrinkbaar bier. Het bier is mooi in balans, waarbij de smaak van de donkere moutsoorten, de fruitigheid, de lichte zoetigheid en hopbitterheid een mooie eenheid vormen en uitvloeien in een aangename, licht bittere afdronk. Een smaakvol bier, waarbij elke slok uitnodigt tot de volgende. een mooi voorbeeld van de amber bierstijl. 5,2% alcohol.

Zevenstar UMA.

Complex bier met een citrusachtige fruitigheid, kruidigheid, lichte moutigheid en een mooie bitterheid. Stevig alcoholisch, maar goed doordrinkbaar. Al met al een heerlijk Tripel bier. UMA is de afkorting van Ursa Major (Grote Beer), ook wel de Zevenstarren genoemd. 7,8% alcohol.

Zevenstar Kwajong. (Uit de productie)

Een mooi donker bier met geroosterde moutigheid en karakteristieke zoetigheid van haver. Vol van Body met een vaste romige beige schuimkraag. De zoetige smaak van haver is duidelijk aanwezig, evenals de karamelachtige chocolade nasmaak. 7,4% alcohol

Zevenstar IPA

Een tongstrelend fris en fruitig bier met een krachtige smaak en door de verschillende hopsoorten met een bitter fluweelzachte afdronk. 6,5% alcohol.